Klant worden van Energie VanOns

Wordt klant van Energie VanOns

Nadat u zich heeft aangemeld als lid bij Energiecoöperatie de Eendracht en u nog niet klant bent van Energie VanOns kunt u zich hier aanmelden. Via de button hiernaast kunt u zich aanmelden als klant van Energie VanOns.
Energie VanOns energie regelt uw overstap. Na uw aanmelding stuurt Energie VanOns u binnen zeven dagen een bevestiging toe.
Na verzending van deze bevestiging neemt Energie VanOns contact op met uw oude leverancier om u als klant om te zetten. Heeft u een vast contract dat nog even doorloopt? Dan gaat uw nieuwe contract na de verloopdatum van uw oude contract in. Hierdoor betaalt u nooit dubbelop! Na uw overstap stellen zij uw voorschotbedrag vast aan de hand van uw energieverbruik. U kunt dit altijd gemakkelijk naar eigen wens aanpassen.

 

Over Energie VanOns

Energie VanOns energie is de eigen coöperatieve energieleverancier voor het Noorden. Energie VanOns is opgericht om de duurzame ambities van lokale initiatieven in het Noorden te ondersteunen en te versnellen. Om op die manier de transitie naar een duurzamere samenleving voor alle inwoners van Noord-Nederland mogelijk te maken. Niet van bovenaf opgelegd, maar van onderop georganiseerd. Voor elke klant die zich aanmeld bij Energie VanOns energie via ons ontvangt Energiecoöperatie de Eendracht €75,- per jaar. Als lid kunt u mee beslissen over de duurzame besteding daarvan!

Klik hier voor de actuele tarieven van Energie VanOns.

Wilt u liever klant worden van Greenchoice en op die manier lid worden bij de Eendracht?
Klik dan op deze link om klant te worden bij Greenchoice. U kan ons daarna een mail sturen via info@eendracht-ooststellingwerf.nl om lid te worden

Wordt klant van Energie VanOns